Over Meat us

Partyservice Versluis staat ook wel bekend als Meat Us! Heeft u iets te vieren, zoals een verjaardag, jubileum, bruiloft, bedrijfsfeest, opening of heeft u gewoon zin in een gezellige sfeervolle avond? Meat us!

Meat us! Come hungry, leave happy

Meat us staat garant voor een avond vol beleving. Het knapperende vuur, de unieke slingerbarbecue, de heerlijke (bij)gerechten, de smaakvolle rooksmaak en onze gezellige vuurbraadmeester zorgen voor dé ultieme barbecuebeleving. U wordt tijdens de avond volledig ontzorgd, zodat u kunt genieten van uw feest of evenement. Zelfs de afwas wordt gedaan!

Kwalitatief hoogwaardig(e) vlees, vis en bijgerechten

Bij ons krijgt u alleen maar het beste van het beste voorgeschoteld. Onze producten zijn van slagerskwaliteit, wat zorgt voor een ultieme smaakbeleving. Zo serveren wij onder andere Australische picanha, Nieuw-Zeelands hertenvlees, boerderijkip en Livar varkensvlees.
Uiteraard mag vis niet ontbreken op de barbecue: Black Tiger garnalen, meervalfilet en op cederhout gerookte zalm  worden tot in perfectie bereid door onze braadmeester.
De verse huisgemaakte salades, ambachtelijke broden en diverse sauzen maken uw maaltijd compleet. Alles wordt op unieke wijze gepresenteerd in buffetvorm.

Bekijk hier onze SlingerBBQ pakketten

Meat us drankpakketten

Ook voor drankjes kan gezorgd worden: informeer naar ons onbeperkt drinken concept. Bij dit concept geldt dat er gedurende twee uur een open bar is, waar onze barman uw gasten voorziet van (non) alcoholische drankjes en bier van de tap. Deze twee uur kan verlengd worden en ook een luxe drankpakket behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk hier onze drank pakketten

Meat us toetjes

Een toetje hoort er natuurlijk bij. Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hebben diverse dessert arrangementen met onder andere Italiaans schepijs, een compleet ijsbuffet inclusief fruit, warme kersen en toppings. Kijk ook een naar ons luxe dessertbuffet, een unieke afsluiter van uw barbecuefeest

Bekijk hier onze dessert arrangementen

Meat us!

Het team Partyservice Versluis zorgt al ruim 26 jaar voor onbezorgde avonden, met een slingerbarbecue, braadmeester, servies, bestek en kwalitatief goed eten en drinken. Wij zorgen er met ons team voor dat op deze onvergetelijke avond alles op rolletjes verloopt. Maak kennis met een aantal teamleden.

Vuurbraadmeester Rene Partymanager Arinda